„De ziua copilului să oferim o şansă la viaţă!”, Uniunea pentru Bucovina se alătură campaniei iniţiată de o tânără mamă din Suceava

Uniunea pentru Bucovina se alătură campaniei iniţiată de o tânără mamă din Suceava. Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, Andreea Huţuleac a lansat un mesaj. Un mesaj pentru viaţă. Iată care este acest mesaj:

„Copiii se nasc inocenți, buni și mărinimoși! Cu toții ne dorim să fim din nou copii de aceea, vă propun să fim măcar buni! De ziua copilului, m-am gândit să nu le mai oferim daruri ce pot fi cumpărate, ci o șansă la viață. De aceea vă invit pe 31.05.2019, la Centrul de Transfuzie Sanguina Suceava, (dacă nu ai drum la Suceava, o poți face și în orașul tău), pentru a le oferi din ceea ce ne-a dat Dumnezeu și celor mai puțin norocoși. Astfel, la ora 10:00, după micul dejun, cu minim 55 de kg la purtător, sănătoși și cu intenții bune, propun să ne adunăm, să ne cunoaștem și să ajutam, donând 450ml de sânge pentru copiii din spitale. Mulțumesc anticipat!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *