Actualitate

Decariștii vicoveni la Evaluarea Națională, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de mâine, 15 iulie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe doi tineri vicoveni, care au obținut media 10.00 la Evaluarea Națională în acest an.

Este vorba despre Maria Maloș, elevă a Liceului Tehnologic ”Ion Nistor” din Vicovu de Sus”, și Sebastian Cruț, elev al Școlii Gimnaziale ”Ioan Vicoveanu”, din Vicovu de Jos. Profesoarele care le-au fost alături pe parcursul anilor de gimnaziu,  Ana-Maria Cârdei de la Liceul Tehnologic ”Ion Nistor”, Iulia Petruneac și Ana Carcea de la Școala ”Ion Vicoveanu”  vor fi lângă ei, la fel și directoarea unitâții de învățământ din Vicovu de Jos, prof. Pompilia Țugui, prin amabilitatea căreia emisiunea a putut să fie filmată în noul Centru Cultural ”Sofia Vicoveanca” din Vicovu de Jos.

Gânduri pentru viitor ale celor doi copii extraordinari dar și gânduri despre calitatea foarte bună a învățământului în școli din localități ale țării care nu sunt neapărat capitale de județ, vor fi exprimate de cele care le-au îndrumat pașii în ultimii patru ani, la ”Povestea Vorbei”.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *