Delegații ale orașelor înfrățite Soroca, Chișinău, Karavas și Sosnowiec, oaspeți la ”Zilele Sucevei”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat, că aprimit vizita mai multor delegații din orașele înfrățite Soroca, Chișinău, Karavas și Sosnowiec, pentru a sărbători împreună Zilele Sucevei dar și pentru a purta discuții importante pe teme administrative.

”Cu ocazia Zilelor Sucevei, am avut bucuria să întâmpin oaspeți dragi veniți să sărbătorim împreună zilele orașului nostru: Dna Primar Lilia Pilipețchi Soroca, Dna Valentina Volontir – Director Primăria Chișinău, Dl Nicos Hadjistephanou- Primar Karavas si domnul Grzegorz Mentel – Consilier Local Sosnowiec, însoțiți de colegii lor.

În cadrul întâlnirii am discutat despre organizarea de schimburi de experiență de bune practici în administrație și despre proiectele orașului nostru. Am discutat despre proiectul “100 orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030”, despre faptul că Suceava este unul dintre municipiile din țară aproape 100% electrificat din punct de vedere al transportului în comun, despre managementul deșeurilor, zonele de agrement, Sala Polivalentă de 5000 de locuri și altele.

Îmi exprim convingerea că aceste parteneriate, schimburi de experiență, vor fi utile atât pentru noi cât și pentru partenerii noștri. Mai mult sunt convins ca vom avea și alte proiecte la care să ne unim eforturile și experiența.”, a transmis primarul Ion Lungu.

El a reînoit invitația adresată sucevenilor și nu numai, pentru astăzi, în cea de a treia zi a ”Zilelor Sucevei”, începând cu ora 19:00, în Piața 22 Decembrie din Suceava (esplanada Casei de Cultură), la un concert susținut de trupa The Motans, după care va avea loc un concert extraordinar INNA.

Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *