Mopan Suceava
Politica

Departamentul de Comunicare al PSD Suceava: ”Ar fi mult mai folositor pentru locuitorii județului Suceava dacă președintele CJ s-ar lăuda cu propriile realizări, nu cu ale altora”

”Președintele Consiliului Județean Suceava s-a transformat în purtătorul de cuvânt al Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și asta nu de ieri de azi, ci de câțiva ani. Altfel nu ne putem explica de ce la orice investiție pe care această companie de stat (aflată în subordinea Ministerului Transportului) o finalizează în județul nostru, domnia sa este imediat acolo însușindu-și la capitolul imagine proiectul respectiv, de parcă ar avea vreo atribuție în acest sens. Nu are!”, transmite, printr-un comunicat de presă, Departamentul de Comunicare al PSD Suceava.

În comunicat se mai arată că, ”atunci când vine vorba de infrastructura rutieră, președintele Consiliului Județean se ocupă de infrastructura rutieră județeană, adică de drumurile județene. Nu de drumurile naționale, nu de autostrăzi, etc. Nici măcar drumurile comunale nu intră în atribuțiile domniei sale, ci doar alea județene. Acolo are atribuții, acolo are putere de decizie, de drumurile respective trebuie să se ocupe. Doar că atunci când nu te poți lăuda cu munca ta, este mai ușor să te lauzi cu munca altora. Exact așa a fost și în cazul modernizării ultimului tronson de drum de pe DN 17, de la Podu Coșnei la intrarea în comuna Poiana Stampei, pe care CNAIR l-a finalizat săptămâna trecută și la care președintele CJ Suceava nu și-a adus nicio contribuție. Decât aceea că a apărut la finalizarea investiției, a făcut fotografii și a ținut declarații de presă. Așa lumea are impresia că domnia sa chiar lucrează în folosul județului nostru uitând să se mai uite la starea drumurilor județene, de care dl președinte chiar trebuie să se ocupe și care se află într-o stare dezolantă de ani de zile. Dacă sucevenii s-ar uita în direcția drumurilor județene ar remarca că acestea nici măcar nu sunt pregătite pentru sezonul de iarna. De asemenea, ne „bucurăm” de reparatii nefinalizate, de marcaje și semne de circulație lipsă, plus că nici măcar nu știm care e stadiul realizării drumurilor județene aprobate spre finanțare tot în guvernarea PSD, acum câțiva ani, prin programul PNDL 2”.

Departamentul de Comunicare al PSD Suceava, precizează că,  ”în consecință, trebuie să înțelegem odată pentru totdeaună că dacă o persoană își renovează apartamentul, nu e meritul președintelui Consiliului Județean, ci a proprietarului locuinței respective. Drept urmare, fiecare trebuie să-și vadă de fișa postului, să facă ce are de făcut și să folosească timpul avut la dispoziție mai puțin la poze și mai mult la muncă. Înțelegem că e ușor să-ți faci imagine pe munca altora, dar ar fi mult mai folositor pentru locuitorii județului Suceava dacă președintele CJ s-ar lăuda cu propriile realizări, nu cu ale altora. Numai că, așa cum ne-a învățat în ultimii ani, „realizările” respective rămân numai la stadiu declarativ, sau pe pliantele electorale, județul Suceava dezvoltându-se mai mult din mila Domnului, decât din fapta omului…”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *