”Depozit” de biciclete furate descoperit de polițiști în țigănia de la Pătrăuți, mergând pe urmele unui caz de furt reclamat aseară

Marți 12.05.2020, ora 20.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un bărbat de 32 ani, din oraș, cu privire la faptul că în 11.05.2020, persoane necunoscute i-au sustras bicicleta lăsată asigurată în casa scării blocului unde locuiește.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 11.05.2020, în intervalul orar 06.00-15.00, persoane necunoscute au forțat sistemul de prindere tip șufă cu cheie și au sustras bicicleta legată de balustrada scărilor de la etajul VIII al blocului unde locuiește persoana vătămată.

Bicicleta furată era una de firmă,  cu ghidon de culoare roșie, suport pentru bidon de apă de culoare neagră, furca față de culoare albastră cu suspensie pe aer, valoare ei fiind apreciată la 3000 de lei.  

În urma unor activități investigativ-operative și de cercetare a polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul poliției municipale Suceava și de la postul de poliție Pătrăuți, în cursul zilei de 12.05.2020 au fost identificate mai multe biciclete de proveniență dubioasă la indivizi  din cătunul de romi din  Pătrăuți.

Bicicleta reclamantului a fost găsită la un anume Vîjîilă Fernand care a recunoscut că a furat  bicicleta dintr-un bloc din municipiul Suceava. Bicicleta a fost predată persoanei vătămate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili proveniența celorlalte biciclete ridicate, urmând a se extinde cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat” și față de alte persoane.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.