DEPOZIT DE CAROSERII ÎN FLĂCĂRI, LA REMAT SUCEAVA. CAROSERIILE AU LUAT FOC DE LA SCÂNTEILE PRODUSE DE SUDORII CARE DEZMEMBRAU

Astăzi, imediat după ora 12.00, în depozitul de fier vechi de pe strada Gheorghe Doja, aparținând unei firme de recuperare a materialelor refolosibile, s-a produs un incendiu pornit de la două caroserii vechi. Incendiul s-a extins în depozitul de caroserii și a cuprins și anvelopele depozitate în preajmă, provocând mai degajări de fum.
Pompierii militari suceveni au intervenit cu 3 autospeciale, pentru a stinge focul care s-a extins pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați din depozit. Pe la ora 13.00, numărul autospecialelor a fost suplimentat cu încă 3. Acțiunea de stingere a focului este în desfășurare.
Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunțat astăzi la ora 11.58, iar în apel se anunța că ard două caroserii auto. La sosirea echipajelor ( 6 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD), ardeau elementele combustibilele din resturi de caroserii auto, depozitate în stive, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Incendiul a fost localizat iar la ora transmiterii ultimului comunicat de la ISU Suceava, la ora 16.00, se lucra la lichidarea focarelor ascunse, fără să mai existe vreun pericol. Deși a fost o cantitate mare de fum degajată, comisarii Gărzii de Mediu Suceava au apreciat că nu este vorba despre o poluare care să intre în atenția structurilor de mediu județene.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor provenite în urma operațiunilor de tăiere a caroseriilor auto, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *