Depozitul unui restaurant din Vicovu de Sus în flăcări de la o țigară aprinsă. Patronul restaurantului susține că lucrătorii unui magazin învecinat obișnuiesc să fumeze în zonă

Joi dimineață, pe la ora 10:00, lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi telefonic prin 112 cu privire la faptul că la restaurantul ”Roka” din oraș a izbucnit un incendiu la o anexă situată în spatele clădirii.

La fața locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus care au localizat și lichidat incendiul, stabilind drept cauză „jar sau scântei cauzate de o țigară, din cauza fumatului în loc nepermis sau neprotejat”.

A fost identificat proprietarul restaurantului, un bărbat de 58 ani din orașul Vicovu de Sus, care a declarat verbal că angajați ai magazinului Pepco situat paralel cu anexa arsă, obișnuiesc să fumeze și să arunce chiștoacele pe jos, fiind probabil ca unul dintre chiștoace să fie cauza declanșării incendiului.

Au fost degradați pereții și tavanul anexei de depozitare confecționat din lambriu de lemn. Valoarea bunurilor distruse în urma incendiului se ridică la suma de aproximativ 2.500 de lei. În cauză s-a înregistrat dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracţiunii de ”distrugere”, care urmează a fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *