Deputatul Cătălin Nechifor a explicat cum a ajuns mașina sa parcată pe o trecere de pietoni din Capitală

Deputatul sucevean al formațiunii politice Pro România, Ioan Cătălin Nechifor, coordonator al organizației județene a acestei formațiuni politice a transmis o postare în care recunoaște mașina parcată pe o trecere de pietoni din Capitală dar arată că nu este vinovat de eveniment, pentru că nu era el la volan.
Prezentăm punctul său de vedere:

”În urmă cu doua zile a apărut postarea pe care o regăsiți mai jos, referitoare la parcarea pe o trecere de pietoni din capitala, a unei mașini care este înmatriculată pe numele meu.
Va prezint și punctele mele de vedere:
1. nu mai utilizez de ceva vreme acest autoturism, asta nu îmi absolvă în niciun caz vina – nu am făcut transferul de proprietate.
2. legitimația respectiva este DOAR pentru parcarea la Parlament, și se emite pe certificat de înmatriculare, nu pe conducător auto
3. Politia locala a încheiat un proces verbal de amendă pe care o voi plăti eu ca proprietar.
Îi mulțumesc domnului Cristi Pitulice, a procedat asa cum trebuie.
În rest, fiind persoană publică, vreau nu vreau, fac parte din categoria penalilor, corupților, gunoaielor și a altor apelative cu care suntem catalogați.
Nu mă aștept să mă creadă multe persoane, nu am făcut acest lucru ca să mă disculp, ci doar ca să pot să am dreptul la apărare, măcar pe pagina mea personală.

Într-o conversație telefonică ulterioară, deputatul Ioan Cătălin Nechifor a arătat pentru Suceava Smartpress că mașina nu a fost condusă de el iar legitimația pentru parcare era doar pentru incinta Parlamentului. Mașina a fost dată în probă la un potențial cumpărător din București, care dorea să vadă cum merge automobilul. Cu alte cuvinte, dacă este adevărat ce susține el, deputatul Cătălin Nechifor a încasat-o pe barba prezumtivului cumpărător bucureștean care nu a avut niciun stres în a parca automobilul Toyota al parlamentarului sucevean fix pe o trecere de pietoni din zona centrală – cartierul Dorobanți al Capitalei, în plină zi, spre nemulțumirea locuitorilor din zonă. Dacă nu este așa, lucrurile se vor clarifica cât se poate de repede.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *