Mopan Suceava
ActualitatePolitica

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu cere excluderea din partid a primarului de Bosanci Neculai Miron, care, în prezența liderului AUR Gheorghe Simion, a semnat pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis

Primarul PNL al comunei Bosanci, Neculai Miron, a semnat astăzi  în public, în prezența liderului AUR George Simion, ce întâmpinat cu pâine și sare în Bosanci, pe lo listă de str4ângere de semnături pentru suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis.

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a transmis un mesaj prin care a anunțat că cere excluderea din PNL a lui Neculai Miron:

”Astăzi, am constatat încă o dată că Neculai Miron are un comportament care îl poziționează la mare distanță de Partidul Național Liberal. Primarul localității Bosanci pare să uite că dezvoltarea localității se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât și la nivel județean.

În calitate de vicepreședinte al PNL am solicitat, în această seară, conducerii organizației județene PNL Suceava, întrunirea de urgență a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanșa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, județul Suceava.

După încălcarea statutului PNL cu atacuri repetate la adresa conducerii și a partidului, astăzi, 22 ianuarie, l-am văzut pe domnul Miron cum se alătură unei acțiuni de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României.

Gestul domnului Miron este incalificabil și este clar că acesta nu mai îndeplinește condițiile pentru a fi membru PNL.

La ora actuală, organizația PNL Suceava, una dintre cele mai puternice organizații liberale din țară, numără jumătate din primarii județului și se concentrează pe proiecte de dezvoltare a fiecărei comunități. Sunt convins ca toți membrii de partid sunt jigniți de atitudinea avută în ultima perioadă de domnul Neculai Miron, iar solicitarea mea nu are alt scop decât restabilirea normalității.”, este mesajul transmis de parlamentarul liberal sucevean, Bogdan Gheorghiu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *