Deputatul PSD Alexandru Rădulescu: ”Vom monitoriza și-i vom informa pe suceveni despre modul și ritmul în care vor fi puse în operă promisiunile liberalilor suceveni”

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu  a constatat, după încheierea alegerilor locale, că oferta liberalilor a depășit cu mult realizările ultimilor patru ani. El a arătat că, după ce s-au încheiat alegerile locale, s-a încheiat și perioada analizelor înfierbântate ale rezultatelor.

În acest context, deputatul Alexandru Rădulescu a declarat că au rămas fără răspuns multe întrebări asupra legalității sau moralității unor rezultate, însă, în cea mai mare parte, acestea reflectă voința alegătorilor. În opinia sa, cel mai important fapt este ca cei aleși să-și respecte promisiunile prin care au câștigat încrederea cetățenilor.

”În Suceava oferta liberalilor, care au câștigat dreptul de a conduce Consiliul Județean, a fost extrem de generoasă depășind mult realizările ultimilor patru ani în care tot ei au fost la conducerea județului. Au promis o dezvoltare extraordinară a infrastructurii rutiere, cu una sau două autostrăzi, a infrastructurii medicale cu spitale noi, a aeroportului cu noi terminale, au promis construirea unor parcuri industriale și implicit noi locuri de muncă, etc.

 Înfăptuirea acestor obiective, asumate, presupunem noi, cu realism și bună credință, va determina dezvoltarea județului și creșterea calității vieții în Suceava.

Evident că acestea sunt și dezideratele noastre, a celor din Organizația Județeană PSD – Suceava, și vom sprijini toate demersurile făcute în acest sens, atât în Consiliul Județean cât și în Parlament, dar, în același timp, vom monitoriza și-i vom informa pe suceveni despre modul și ritmul în care vor fi puse în operă aceste promisiuni ale liberalilor”, a declarat Alexandru Rădulescu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *