Desant de polițiști și jandarmi cu camere de termoviziune și câini de urmă, în căutarea unui băiețel de 4 ani din Bunești dispărut de acasă. Copilul a fost găsit după două ore de căutări la 4, 5 kilometri departe de casă

IPJ Suceava a transmis astăzi, printr-un comunicat de presă amănunte despre o operațiune desfășurată în această seară, pentru găsirea unui băiețel de 4 ani din comuna Bunești, dat dispărut de familie.

Polițiștii suceveni au fost sesizați pe la ora 19.10  despre dispariția copilului care, a plecat cu doi căței pe lângă el, pe la ora 16.00 la o familie învecinată.

Când s-a lăsat seara, mama băiatului s-a gândit că se face frig și s-a dus la vecinii unde se aștepta să își găsească pruncul, să-i ducă o hăinuță mai groasă dar nu l-a găsit acolo unde știa că ar fi plecat.

Familia băiețelului l-a căutat prin zonă fără rezultat și în cele din urmă a decis să apeleze la polițiști pentru o căutare mai eficientă.

S-a constituit o  grupă de coordonare la nivelul Poliției municipiului Suceava  și în zonă s-au deplasat 18 polițiști și 4 jandarmi, un echipaj cu cameră de termoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ, polițiști cu câini de urmă și voluntari.

În jurul orei 21.10,  un echipaj de politie din cadrul Secției de Poliție Rurala Scheia l-a găsit pe băiat  pe minor în zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de la locul dispariției. Minorul este într-o stare psihico-fizică  bună și urmează să fie evaluat medical.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *