Mopan Suceava
ActualitateEducatie

Deschidere de nou an școlar la Școala Gimnazială și Grădinița ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”. Mesajul primarului Ion Lungu

 

Astăzi, la Școala Gimnazială și Grădinița ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, s-a deschis noul an școlar. Cu o săptămână mai devreme, pentru a corespunde cu începerea Anului Nou Bisericesc. La ceremonia desfășurată azi dimineață. Alături de PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, a fost și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Atmosfera de sărbătoare, de după slujba religioasă a fost pe deplin însuflețită de cei mici, care au prezentat emoționante programe artistice.

Primarul Ion lungu a transmis că a început deschiderea noului an școlar, la Școala Gimnazială  și Grădinița ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, care aparțin Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților:

”Am participat cu bucurie și emoție la deschiderea Noului An Școlar 2023-2024, la Școala Gimnazială și Grădinița „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, care aparțin Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Am transmis mesajul municipalității. Am constatat o foarte bună colaborare între familie – școală – Biserică și autoritatea locală.

Avem nevoie mai mult ca oricând astăzi, de o educație moral – creștină a copiilor noștri pentru a face față provocărilor în aceste vremuri tulburi.

Un an binecuvântat cu realizări și performanță școlară, elevilor, preșcolarilor și deopotrivă cadrelor didactice!” este mesajul transmis de primarul Sucevei”, a spus primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *