Descindere a polițiștilor la Vuliva, după ce un minor de 16 ani a omorât un câine, lovindu-l cu microbuzul lui taică-su, pe care îl conducea prin sat

Sâmbătă pe la amiază, o femeie din satul Vuliva, comuna Frătăuții Noi,  a sunat la 112 anunțând faptul că ”un șofer minor a călcat un câine”.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că pe la ora 12.00, un adolescent de 16 ani, în timp ce conducea autovehiculul tip microbuz, marca Mercedes pe DC Vuliva, din loc. Frătăuții Noi, a lovit un câine care se afla pe partea carosabilă, în urma impactului animalul fiind omorât.

După producerea evenimentului, minorul a plecat de la fața locului și nu a mai fost identificat pe raza localității de domiciliu.

Autovehiculul implicat în accident, înmatriculat în Marea Britanie, a fost identificat de polițiști la locuința de domiciliu a tânărului, situată la o distanță de aproximativ 2 km față de locul producerii accidentului, fiind luat de acolo de către Dinu B. (tatăl minorului), anterior sosirii la fața locului a echipajului de poliție.

Din verificările efectuate s-a stabilit, cum era de așteptat, că tânărul de 16 ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ”Conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și ”Furt în scop de folosință”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.