DESCINDERE ÎN FORȚĂ A POLIȚIȘTILOR LOCALI SUCEVENI, ÎN CARTIERUL TINEREȚII

Ovidiu Doroftei, directorul executiv al Poliției Locale Suceava, a anunțat că în data de 18 iunie a.c., în jurul orelor 00,30, o patrulă de ordine publică a Poliției Locale Suceava, aflându-se în serviciul de patrulare cu auto din dotare, în zona „Cartierului Tinereții” Burdujeni, spre str. Cuza Vodă, au surprins doi tineri care împingeau o mașină, marca Seat de culoare albastră, înmatriculată în Franța și care era tamponată frontal, având farurile, bara față și grila sparte.
Patrula poliției locale a oprit în dreptul vehiculului, pentru a se edifica despre ce se întâmplă, moment în care cei doi tineri, aflați în interiorul mașinii au abandonat autoturismul, aflat în mișcare, si au luat-o la fugă pe terenul viran dintre Stația PECO OMV și spălătoria auto din Burdujeni, făcându-se nevăzuți prin vegetația din zonă.
Deoarece autoturismul era în mișcare, îndreptându-se spre alte mașini aflate în apropiere, un polițist local a coborât din mașina de serviciu și urcându-se în autoturismul celor care l-au abandonat în mișcare, l-a oprit, după care cei doi polițiști locali au pornit în urmărirea suspecților, anunțând și chemând în sprijin și agenți ai Secției de Poliție Burdujeni.
Patrula formată din cei doi polițiști locali și agenți de la IPJ, au încercuit zona în care cei doi suspecți dispăruseră și timp de aproximativ două ore au căutat, însă fără nici un rezultat.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cei doi tineri au fost autorii a patru spargeri de garaje de pe str. Eroilor, din Burdujeni, după care au încercat să fugă, au pierdut controlul volanului și au tamponat o mașină care staționa și deoarece mașina lor nu a mai pornit, au încercat să o îndepărteze din zona împingând-o.
Autovehiculul mai sus amintit, a fost supravegheat până la sosirea polițiștilor de la Biroul Judiciar, din cadrul IPJ Suceava, care au ridicat și inventariat bunurile care au fost găsite în interiorul mașinii și care au fost declarate furate.
Mașina a fost reținută pentru verificare și expertiză urmând a se stabili dacă aceasta a fost folosită și la alte furturi de pe raza municipiului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.