Descoperire șocantă: deși părea că stă în fotoliu, un bărbat din Iacobeni a fost găsit spânzurat, pe terasa casei, de către un consătean care trecea pe drum

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată ieri dimineață, 6 iunie 2020, la ora 6: 15, de către o femeie din comuna Iacobeni, care a anunțat că un bărbat de 60 ani, din aceeași localitate, a fost găsit mort în curtea locuinței.

Din verificări s-a stabilit că în dimineața zilei respective, în jurul orei 06.00, un bărbat din comuna Iacobeni, în timp ce se deplasa pe drumul comunal Ionașcani a observat din drum persoana decedată, în poziția în șezut pe un fotoliu în terasa din curtea locuinței sale. S-a apropiat de bărbat, ocazie cu care a constatat că acesta era decedat, fiind spânzurat cu o funie de o grindă în spatele fotoliului.

S-a procedat la examinarea externă a cadavrului ocazie cu care s-a constatat că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă, iar din discuţiile purtate cu membrii familiei a rezultat că acesta locuia singur.

A fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *