DESCOPERIRE ȘOCANTĂ: MOTOCICLISTUL ACCIDENTAT VINERI LA CARREFOUR ERA DROGAT CU COCAINĂ

Medicii Spitalului Județean Suceava care l-au preluat pe motociclistul sucevean care a fost grav rănit într-un accident rutier produs vineri  seară la intersecția semaforizată de la Carrefour și provocat chiar de el, au constatat că acesta era drogat. Potrivit diagnosticului transmis de UPU din Spitalul Judeîean, acesta era intoxicat cu cocaină. Tânărul de 24 de ani a fost diagnosticat cu policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral, contuzie torace, contuzie abdominală, fractură deschisă glezna dreaptă, fractură antebraț stâng, intoxicație cu cocaină.

Chiar în seara zilei de vineri, Suceava – Smartpress a publicat știrea referitoare la un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui tânăr care s-a lovit cu motocicleta de stâlpii de separare a sensurilor de circulație în zona Carrefour, pe Calea Unirii.  Un cititor martor la evenimentul rutier ne-a transmis un mesaj, oferind detalii din care rezulta că vina producerii accidentului nu ar fi aparținut motociclistului ci unui taximetrist care a intrat în acesta, ieșind din parcarea centrului comercial. Polițiștii suceveni au clarificat ulterior lucrurile printr-un comunicat de presă din care a rezultat că motociclistul de 24 de ani nu avea permis de conducere și, mai mult, a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

”La 27.07.2018, ora 19:40, pe strada Calea Unirii, din mun. Suceava, un tânăr de 24 ani, localnic, fără permis de conducere, în timp ce conducea motocicleta, când a ajuns la intersecţia semaforizată cu aleea de acces în parcarea unui centru comercial, urmare a nerespectării culorii roşii a semaforului electric, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 36 ani, din com. Ipotești, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric destinat vehiculelor. Din accident a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.  Conducătorul autoturismului a fost testat la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arăta în comunicatul de presă al IPJ.

Please follow and like us:

One thought on “DESCOPERIRE ȘOCANTĂ: MOTOCICLISTUL ACCIDENTAT VINERI LA CARREFOUR ERA DROGAT CU COCAINĂ

  • 30 iulie 2018 la 9:59
    Permalink

    Un tanar care produce un accident ca urmare a intoxicarii cu cocaina despre care Politia nu avea informatii, nu-l supraveghea, nu-l urmarea?!
    Jalnic!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *