Despre nașterea, viața, patimile și învierea lui Iisus Hristos, cu părintele Gheorghe Calancea de la Bilca, în această seară la Povestea Vorbei – Televiziunea Intermedia Suceava

Părintele Gheorghe Calancea, preotul paroh al Bisericii cu Hramul Adormirea Maicii Domnului, din comuna Bilca, este oaspete special al emisiunii Povestea Vorbei, găzduită de  Postul regional de televiziune Intermedia Suceava, în această seară și în zilele care urmează.  

Cu prilejul marii Sărbători a Paștelui Creștin Ortodox, părintele Gheorghe Calancea, preot paroh al Bisericii cu Hramul Adormirea Maicii Domnului din comuna Bilca ne este alături. Bilca este una dintre localitățile  care se află la granița Bucovinei românești cu Bucovina de nord,  ruptă în 1940  din trupul țării prin voia politicienilor de atunci.

Mesajul părintelui Gheorghe Calancea, de Sfintele Paște, va fi recepționat, prin intermediul ziarului online Suceava smartpress, peste tot, indiferent de granițele politice ori cele pe care le acceptăm natural – mări și oceane, peste tot unde sunt bucovineni, suceveni, creștini ortodocși, pe tot globul pământesc.
Viața în această lume a Domnului Iisus Hristos, pătimirile, moartea și Învierea Sa, vor fi deslușite de iubitul și respectatul preot ortodox bucovinean.
Emisiunea va fi difuzată în această seară, începând cu ora 20.00, ora României, și va putea fi urmărită concomitent peste tot în lume, pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava, precum și pe contul publicației online Suceava smartpress.

HRISTOS A ÎNVIAT!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.