Mopan Suceava
Actualitate

Despre oameni și animale, cu Alina Gavriloaie – Asociația ”Casa lui Patrocle”, la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 6 aprilie 2024, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe Alina Gavriloaie, care, alături de Roxana Ciornei, sunt sufletul Asociației ”Casa lui Patrocle”. Această asociație și-a dobândit în timp un bun renume în activitatea de protecție a animalelor. O echipă  nu foarte mare, dar dedicată misiunii asumate, care se străduiește să așeze acolo unde se cuvine relația între oameni și animalele care trăiesc în preajma lor.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *