Despre Pârtești, Bucovina, Mașina cu Poeți și ursul românesc, cu scriitorul Cezar Straton, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de sâmbătă, 31 iulie, ora 20, o întâlnire cu Cezar Straton, inginer silvic și scriitor recunoscut. El va vorbi despre sorgințile sale pârteștene, cartea care va apărea curând dedicată Pârteștiului de Jos dar și despre Cenaclul Transfrontalier Mașina cu Poeți. Iar spre final, nu putea să lipsească tema de actualitate legată de ursul românesc, cu care tot mai des dau nas în nas oamenii pe cărările din codrii noștri și nu numai pe acolo.   

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.