Despre politicieni, intelectuali și strategiile lor de ”regăsire”, cu sociologul Dan Dascălu la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de astăzi, 9 aprilie  2022,   este invitat sociologul Dan Dascălu, conferențiar universitar doctor la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

 Discuția va fi despre modul în care mulți politicieni schimbă tabăra ori își înființează noi partide, după ce declară că ” nu se mai regăsesc” în structurile politice care i-au promovat. Dar și despre intelectuali care își schimbă opiniile funcție de vremuri și oportunități.  

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *