”Despre presă și pandemie”, cu scriitorul și jurnalistul Ioan T. Lazăr, directorul cotidianului ”Crai Nou” la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Începând  din seara zilei de sâmbătă, 15 august, de la ora 20.00,  emisiunea ”Povestea Vorbei”, moderată de Neculai Roșca la postul regional de televiziune INTERMEDIA Suceava are invitat pe Ioan T. Lazăr, scriitor și jurnalist, directorul cotidianului sucevean ”Crai Nou”. ”Despre presă și pandemie” este tema sugerată de cunoscutul autor Ioan T. Lazăr, sucevean, putnean, cu o experiență greu de egalat în presa de după 1989 . Despre viitorul presei românești, despre modul în care pandemia coronavirus influențează presa scrisă dar și audiovizualul precum și presa online, cu Ioan T. Lazăr din această seară, la Televiziunea INTERMEDIA Suceava.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *