Actualitate

Despre roboți și rachete cu frații Alexandru și Adrian Hănțăscu, doi tineri formidabili. Neculai Roșca în dialog cu aceștia la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara acestei zile, sâmbătă 14 octombrie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături doi frați formidabili, Alexandru și Adrian Hănțăscu. Unul  dintre ei studiază ingineria la București, celălalt este elev la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” din Suceava. Adrian, tânăr robotician cu distincții internaționale și planuri mari pentru viitor, Alexandru, deja celebru pentru că, îmreună cu echipa sa de tineri cercetători europeni, au trimis în spațiu o imprimantă 3D concepută de ei pentru a urmări cum funcționază aceasta în imponderabilitate. România are viitor, nu fiți dezamăgiți de ”tinerii din ziua de azi”!

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *