Despre Strategia pentru Păduri 2030, cu conf. univ. dr. Liviu Nichiforel, prodecan al Facultății de Silvicultură – USV

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 17 septembrie 2022,  este invitat conf. univ. dr. Liviu Nichiforel, prodecan al Facultății de Silvicultură din Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

Zilele acestea, prin hotărâre de guvern, a fost stabilită Strategia pentru Păduri în România, până în anul 2030, la care universitarii de la facultatea de Silvicultură din Suceava, alături de cei de la Brașov, au contribuit esențial. Ce conține această strategie precum și alte subiecte importante din domeniul silviculturii românești vor fi abordate de profesorul Liviu Nichiforel.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *