Actualitate

Detalii despre tragicul accident de tren de la Prelipca: șoferița nu a respectat semnalele acustice și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată

IPJ Suceava a oferit detalii despre modul în care s-a petrecut tragicul accident de astăzi după amiază de la Prelipca, unde o mașină în care se aflau două femei și doi copii, a fost lovită de tren la o trecere la mnivel peste calea ferată. Cele două femei au murit iar cei doi copii, un băiețel de 2 ani și o fetiță de 4 ani au fost răniți, fetița fiind în stare foarte gravă:

”Astăzi, in jurul orei 13:00 a avut loc un accident rutier la intersecția DC 64 Salcea – Prelipca cu trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma accidentului dintre trenul nr. 1655 București – Suceava cu un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la trecerea căii ferate prevăzută cu semnale acustice și luminoase a rezultat decesul a doua femei din autoturism și vătămarea corporală gravă a unei minore de 4 ani (tot pasageră în autoturism).

De asemenea, un alt minor de 2 ani din autoturism a suferit leziuni ușoare. Din primele verificări s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă și lovită de trenul Regio București – Suceava.

Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *