Mopan Suceava
Actualitate

Detalii dramatice despre tragedia de la Liteni – Moara: Femeia moartă în incendiu a cerut ajutorul unui vecin să o scoată din casă, dar prea târziu

Polițiștii au oferit detalii dramatice despre ultimele clipe de viață a femeii de 45 de ani din satul Liteni, comuna Moara, care a fost găsită moartă, carbonizată, în incendiul care i-a cuprins casa.

Astă noapte, când s-a trezit și a văzut că flăcările o copleșeau, a sunat la un vecin, rugându-l să vină să o salveze. Din păcate bărbatul când a ajuns dinaintea casei victimei și-a dat seama că nu poate face nimic pentru a o salva pe femeia dinăuntru.

Se știe deja că astă noapte, după ora 1.00, pompierii și polițiștii au  fost sesizați prin 112, despre izbucnirea unui incendiu la locuința unei femei de 45 de ani, din comuna Moara, satul Liteni.

S-a aflat ulterior că, cu un minut înainte de ora 1.00,

L.I., a fost  sunat de vecina sa, care l-a rugat să vină să o scoată din locuință deoarece casa i-a luaat foc.

El a mers la casa femeii cu gândul să o salveze însă nu a putut pătrunde decât pe holul locuinței, focul fiind deja extins, renunțînd la încercarea de a o salva.

La scurt timp au ajuns și pompierii,  de patru autospeciale cu apă și spumă din cadrul ISU Bucovina Suceava și un echipaj SMURD.

După două ore de luptă cu flăcările, pompierii au găsit trupul carbonizat al femeii, în camera în care aceasta locuia.

În urma incendiului au ars aproape în întregime imobilul cu o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, cu toate bunurile din acesta, un grajd cu suprafața de aproximativ 75 metri pătrați,  dar și o anexă în care se aflau  doi porci, opt iezi, 25 de găini și doi câini, în urma lichidării incendiului nereușindu-se salvarea animalelor.

Prejudiciul nu a putut fi estimat de către rude, urmând ca pe parcursul cercetărilor să se stabilească  cu exactitate valoarea bunurilor arse în incendiu.

Precum se știe deja, s-a stabilit că incendiul a pornit de la coșul de fum neprotejat termic al sobei ce se afla pe holul imobilului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other