Detalii privind accidentul de la Rădăuți: Mașina în care se aflau trei tineri, cu volan pe dreapta, s-a izbit într-un stâlp, după o depășire periculoasă

Comisarul șef Ionuț Epureanu, șef de cabinet și purtător de cuvânt al IPJ Suceava a oferit mai multe detalii privind circumstanțele în care s-a produs accidentul de astăzi de la amiază de pe strada Putnei din Rădăuți, la ieșirea către Horodnic – Gălănești. Mașina în care se aflau cei trei tineri era un Audi cu volan pe dreapta iar șoferul s-a hazardat într-o depășire riscantă. Precum se știe, unul dintre cei trei a murit pe loc iar ceilalți au fost transportați în stare de inconștiență, la spital:  

Astăzi, în jurul orei 12:25 pe raza municipiului Rădăuți s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor doi.

Accidentul s-a produs pe strada Putnei, în interiorul municipiului Rădăuți, la ieșirea pe DN2H către Horodnic de Jos –  Gălănești.

Un autoturism Audi înmatriculat în România dar prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper care se angajase într-un viraj la stânga pe o stradă secundară.

Autoturismul Audi care a intrat în depășirea coloanei, pentru a evita coliziunea cu autoturismul MiniCooper a virat stânga intrând în coliziune violentă cu un stâlp de energie electrică.

În urma impactului un bărbat din autoturismul Audi a decedat la fața locului iar alți doi bărbați din Audi sunt răniți grav fiind transportați la unități medicale.

Urmează sa se stabilească datele de stare civilă ale persoanei decedate și a celor rănite, la fața locului nefiind găsite documente. De asemenea, urmează să se stabilească cu exactitate persoana care a condus autoturismul Audi.

Din autoturismul MiniCooper care era condus de o femeie și în care se mai afla copilul acesteia nu au rezultat victime, vehiculul fiind doar ușor acroșat de automobilul Audi.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.

Traficul a fost deviat pe rute alternative.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.