Detalii privind tragedia rutieră de la Horodnic. Șoferul de 19 ani era din Rădăuți, el fiind cel care a murit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în șanț

Oferim detalii noi despre accidentul rutier tragic petrecut aseară pe DN2H, între localitățile Gălănești și Horodnicul de Jos, așa cum au fost consemnate în rapoartele poliției.

 În seara zilei de 17 august, pe la  ora 21.40, Alexandru Ștefan B. de 19 ani, din municipiul Rădăuți, a condus autoturismul marca AUDI A4 cu nr. de Anglia KW570YJ, pe DN2H  pe direcția Gălănești-Rădăuți, iar după o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a  ieșit de pe partea carosabilă prin șanțul din dreapta și a lovit un pom ornamental de pe marginea drumului, după care s-a  răsturnat. 

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cât și vătămarea corporală a altor trei pasageri din autovehicul (unul grav și două vătămări ușoare), toți fiind preluați și transportați cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ionuț Ș., pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu “politraumatism, TCC, comoție cerebral, fractură închisă femur bilateral” (grav).

Dumitru B., pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu “politraumatism, TCC, luxație posterioară șold drept” (ușor)

Valentin Daniel G., pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu “traumatism toraco-abdominal, contuzie șold stâng” (ușor).

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other