Actualitate

Detaliile tentativei de sinucidere de la Fălticeni: femeia s-a aruncat de la etajul trei, după o ceartă cu soțul marinar pe care îl părăsise

Ieri dimineață, înainte de ora 8.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din localitate,  cu privire la faptul că soția sa a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul trei al blocului unde locuiesc.

Polițiștii au stabilit că cei doi trăiesc împreună din anul 2017 și s-au căsătorit în luna august 2021.

Bărbatul lucrează ca marinar, angajat la o companie din străinătate, iar în data de 30.11.2022 s-a întors în țară din Germania.

El are o fetiță în vârstă de 5 ani, dintr-o altă relație,  care locuiește cu cei doi.

Anterior, pe 11.11.2022, în timp ce numitul marinarul fălticenean se afla în străinătate, femeia l-a anunțat că l-a părăsit și că a plecat la un alt bărbat.

Aceasta a acceptat însă să se întoarcă  la locuința ei din Fălticeni, unde,

După discuții contradictorii pe fondul geloziei,  în dimineața zilei de ieri femeia s-a aruncat  de la etajul trei al blocului unde locuiește.

Un echipaj de la ambulanță i-a acordat primul ajutor după care a transportat-o la Spitalul Fălticeni unde a fost diagnosticată cu „politraumatism prin cădere de la înălțime, tentativă suicid, observație fractură bazin” fiind transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

Funcție de evoluția stării de sănătate a victimei se va dispune procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *