Detaliile tragediei de la Mălini: băiețelul de doi ani mort carbonizat, a fost lăsat să doarmă lângă aragazul aprins de mama care a plecat la cumpărături

Polițiștii au oferit detalii despre tragedia petrecută ieri după amiază în satul Pâraie din comuna Mălini, unde un băiețel de doi ani a murit carbonizat în căsuța care a luat foc de la aragazul lăsat aprins. S-a stabilit că micuțul a fost lăsat singur, dormind lângă aragazul lăsat aprins de mama lui, care a plecat în sat, la cumpărături.

La data de 19.07.2022, orele 14.00, un incendiu a izbucnit la locuința Elvis-Petrică B., din satul Pâraie, comuna Mălini.

În locuință se afla minorul Paul-Petruț B., de doi ani, care a fost carbonizat în timpul incendiului.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit de la flacăra unui  aragaz lăsat nesupravegheat .

Elvis-Petrică B., locuia împreună cu Narcisa P., concubina lui și cu cei doi copii ai lor, o fetiță de opt luni și un băiat de doi ani.

Marți după amiază, pe la 13.50, Narcisa P. a pus pe aragazul aprins o oală cu apă pentru a pregăti de mâncare, după care, a lăsat fetița de opt luni în grija unei vecine, iar pe băiatul de doi ani l-a lăsat dormind în casă, pentru a merge să facă niște cumpăraturi  de la un magazin din sat.

În jurul orelor 14:00 vecinii au remarcat că la locuința acesteia a izbucnit un incendiu și au apelat 112, solicitând intervenția pompierilor.

Casa cosntruită din lemn a ars în totalitate iar băiețelul Paul-Petruț, aflat în interior, a fost carbonizat.

Incendiul a fost lichidat de către pompieri din cadrul ISU Suceava-Subunitatea Fălticeni, precum și de pompieri voluntari din cadrul Primăriei com. Mălini, iar ca și cauză a producerii incendiului s-a stabilit ca fiind „aparat de gătit nesupravegheat sau supraîncălzit (aragaz)”.

Incendiul a prezentat pericol de propagare la o clădire de locuit, ce aparține lui Alin B.

DGASPC  Suceava a fost informată cu privire la evenimentul produs.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere din culpă și ucidere din culpă.

 

Please follow and like us:

One thought on “Detaliile tragediei de la Mălini: băiețelul de doi ani mort carbonizat, a fost lăsat să doarmă lângă aragazul aprins de mama care a plecat la cumpărături

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other