Dezbatere pe tema vaccinării voluntare a personalului din învățământ, la ISJ Suceava. Prefectul Iulian Cimpoeșu: vom sprijini orice acțiune pe această linie, pentru ca județul Suceava să rămână cât mai ferit de consecințele pandemiei

Ieri, 8 aprilie 2021, la Inspectoratul Școlar Județean Suceava s-a desfășurat o conferință organizată în cadrul Campaniei Naționale „Vaccinare și testare pentru învățare!”.

Obiectivele campaniei „Vaccinare și testare pentru învățare”, sunt legate de informarea a elevilor, cadrelor didactice și părinților, în scopul conștientizării importanței diminuării efectelor pandemiei de Covid-19 prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ.

Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, care a participat la eveniment, a reiterat ideea că Instituția Prefectului a sprijinit și va sprijini orice acțiune pe această linie, pentru ca județul Suceava să fie în continuare un exemplu de bune practici și să rămână cât mai ferit de consecințele pandemiei.

Au fost prezenți la dezbateri, directori de școli din județ (o parte fizic, majoritatea online), secretarul de stat din Ministerul Educației, Zoltan Kallos, reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor, Asociației Părinților Suceava dar și ai autorităților locale și județene: Primăria Suceava, ISU Suceava, IPJ Suceava și DSP Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *