Dezinfecție din aer a Sucevei. Firma DIASIL s-a dotat cu un utilaj tip Atomizor, care elimină de pe suprafețe și din aer bacteriile și virușii

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că, dat fiind faptul că dezinfecția orașului constitui una dintre cele mai importante priorități, la cererea sucevenilor, a solicitat firmei DIASIL, societatea responsabilă cu salubritatea stradală în municipiul reședință de județ, să facă dezinfecție și în aer.

 Pentru a da curs solicitării, DIASIL a achiziționat o mașină modernă, un utilaj tip Atomizor de mare capacitate, care elimină de pe suprafețe și din aer bacteriile și virușii. De aseară acesta a fost pus în funcțiune și va fi folosit doar în municipiul Suceava.

Ion Lungu a mai arătat că se face dezinfectare în oraș în fiecare zi pe străzi, alei, în locurile de joacă, în parcuri și a fost finalizată dezinfecția tuturor scărilor de bloc.

”Facem tot ce putem pentru a limita răspândirea noului coronavirus (COVID -19)! Doamne ajută!”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.