Dezinsecție cu elicopterul în zona centrală a Rădăuțiului, mâine 23 iulie între orele 5 și 8 dimineața

Primăria municipiului Rădăuţi anunță că va efectua, în data de 23.07.2021, între

orele 18.00-21.00 și în 24.07.2021, între orele 05.00-08.00, activităţi de tratament din aer, cu ajutorul unui elicopter, pentru combaterea ţânţarilor și a muștelor, în zonele cu aglomeraţie locativă mai mare și pe zonele cu mulţi arbori din zona centrală (aproximativ 300 ha). Se va utiliza, că substanţa insecticidă, Aqua K-Othrine EC 250, iar ca solvent, apă.

Substanţele din gama K-Othrine (Aqua K-othrine) combat toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, ţânţari, muște, molii, viespi – din zona urbană (parcuri, cartiere de locuinţe, artere de circulaţie, zone de agrement).

Insecticidul acţionează prin contact și ingestie, asigurând un efect de șoc și o activitate bioacidă de 24 ore 10 aer și până la 60 de zile pe suport.

Deși substanţa dispersată nu prezintă pericol pentru sănătate, se recomandă a se evita deplasarea, contactul cu pielea, cu ochii sau ingestia, pe cât posibil, în aceste zone, în intervalele orare menţionate.

Dezinsecţia va fi efectuată cu un elicopter specializat (Robinson R44), dotat cu instalaţie de dispersie, care aparţine SC ” FLY COMP ANY” SRL Oradea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *