Diabetul în secolul XXI, cu dr. Claudiu Cobuz, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 26 noiembrie 2022,  realizatorul  Neculai Roșca are alături pe dr. Claudiu Cobuz, șeful Secției Diabet, nutriție și boli metabolice din Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Cunoscutul medic sucevean, care este și coordonatorul Centrului Antidiabetic Județean Suceava, va vorbi despre impactul tot mai mare al acestei boli în rândul populației, în creștere de la un an la altul, precum și despre mijloace de tratare a acestei afecțiuni care într-o statistică generală, afectează circa 20% din populație.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *