Mopan Suceava
Actualitate

Din 20 Iulie 2020, zbor direct de la Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava la Viena

Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” din Suceava anunță că începând cu data de  20 Iulie 2020, compania Wizz Air va opera zbor direct către Viena.

Capitala Austriei și unul dintre cele mai vizitate orașe ale Europei, Viena își datorează o mare parte din farmecul și istoria bogată, locației splendide de pe malurile Dunării. Timp de secole, poarta de acces între Europa de Vest și de Est, a fost nucleul Imperiului Habsburg, care se întindea cândva, și până în prezent rămâne cel mai important hub comercial și cultural al Austriei.

Viena continuă să atragă vizitatorii cu numeroasele sale oportunități de vizitare istorice, colecțiile sale de artă, palatele strălucitoare și moștenirea muzicală de excepție, care este încă purtată în sălile de concerte în una dintre marile case de operă din lume. Cu o atmosferă inconfundabilă cosmopolită, Viena păstrează un farmec și un fler deosebit, accentuate de arhitectura fină veche, faimoasele calești trase de cai (Fiaker), precum și frumoasele case de cafea cu prăjituri specific vieneze.

Biletele de călătorie sunt disponibile pe site-ul companiei Wizz Air.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *