Din 22 august se reiau cursele TAROM de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare”, cu zboruri suplimentare

Începând din 22 august, TAROM va relua operarea zilnică a zborurilor spre București de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava. Programul zborurilor va fi: aterizare seara la ora 22:55, decolare dimineața la ora 05:20. De asemenea, începând cu 1 septembrie vor fi suplimentate frecvențele spre București, cu zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică, cu aterizare la ora 19:20 și decolare la ora 19:45, a anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Președintele Gheorghe Flutur a discutat cu conducerea Aeroportului  cu privire la organizarea optimă a fluxului de pasageri în condițiile creșterii numărului de curse în perioada următoare. Reamintim că începând de luni, Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava a preluat zborurile operate de Compania Blue Air pe Aeroportul Bacău în intervalul august-septembrie.

“Activitatea aeroportuară revine în parametri pe care i-am anticipat, iar din septembrie vom deschide și Terminalul 2 care va permite Aeroportului Suceava să proceseze un număr mult mai mare de pasageri. Sperăm că vom continua și colaborarea cu Blue Air și după luna septembrie. Aeroportul Suceava este și trebuie să-și consolideze poziția de aeroport regional important la granița de nord-est a țării.”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *