Mopan Suceava
Actualitate

Din 28 octombrie nu vor mai fi zboruri Wizz Air de la Suceava către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais și Bologna

Compania aeriană Compania Wizz Air a anunțat astăzi, 7 septembrie, că va renunța la zborurile din Suceava către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais și Bologna, începând cu 28 octombrie 2023.

Reprezentanții companiei au transmis că „își ajustează rețeaua din Suceava și se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor și a minimiza  perturbările și anulările pentru clienții din România”.

Concret. începând cu 28 octombrie 2023, Wizz Air își va închide baza de la Suceava și va renunța la zborurile din Suceava către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais și Bologna. Acestea vor continua să fie deservite de la baza din Iași, care va crește odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă.

Din Suceava compania operează în continuare zboruri pe cinci rute: Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund și Memmingen.  Clienții care au rezervat direct prin wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei și care sunt afectați de schimbări vor fi notificați prin e-mail și pot opta pentru reprogramarea gratuită, pentru o rambursare de 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie sau rambursarea a 100% din banii achitați.

„Tuturor angajaților afectați de la baza din Suceava li se vor oferi oportunități de lucru în altă parte în rețeaua Wizz Air.

Wizz Air își menține angajamentul de a crește pe termen lung pe piața românească, creând sute de locuri de muncă suplimentare atât în cadrul companiei, cât și în industriile asociate, stimulând creșterea rapidă a sectoarelor turismului și ospitalității din România. Compania aeriană operează peste 5.000 de zboruri pe lună către 24 de țări de la șase baze din România: București, Cluj, Timișoara, Iași, Craiova și Sibiu. Primul zbor Wizz Air a decolat de la Suceava pe 3 august 2016, iar de atunci, compania a transportat peste 2 milioane de pasageri pe rutele sale low-cost spre și dinspre Suceava. Wizz Air va continua să fie cea mai mare companie aeriană care operează spre Suceava”, se arată în comunicatul de presă al companiei Wizz Air.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *