Din 8 noiembrie, trotinetele electrice ale primăriei Suceava vor fi retrase la iernat. Banii neutilizați din portofelul electric al sucevenilor abonați se vor reporta pentru sezonul următor

Primăria municipiului Suceava a anunțat pe pagina proprie de facebook că începând cu data de 8 noiembrie 2021, vor fi retrase trotinetele electrice din oraș, cu acest prilej, sucevenii fiind invitați să profite din plin de aceste zile însorite de toamnă pentru a le folosi. Se precizează că banii neutilizați din portofelul electric al sucevenilor abonați se vor reporta pentru sezonul următor:

Iată anunțul, în forma în care a fost publicat de Primăria Suceava:

”Care ar putea fi alegerea perfectă pentru un sfârșit de săptămână însorit? O plimbare cu trotineta am spune noi, mai ales că sunt ultimele zile în care Serviciul de închiriere trotinete electrice Suceava EcoRide mai este activ. Începând cu data de 8 noiembrie 2021 trotinetele vor aștepta cuminți razele de soare din primăvară. Mulțumim tuturor celor care susțineți această formă alternativă de transport ecologic. Sunteți un exemplu pentru noi toți.

P.S.: De reținut că banii neutilizați din portofelul electronic se raportează pentru sezonul următor.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *