Din categoria ”ce se mai fură pe la Suceava”: panouri de cofraj furate de la temelia unei viitoare vile din Sfântu Ilie

Ieri după amiază, pe la ora 15.10, polițiștii Secției Poliției Rurale nr. 9 Șcheia au fost sesizați direct  de către un bărbat 30 ani, din  comuna Moara, cu privire la faptul că doi indivizi, unul de 35 de ani și celălalt de 21 de ani, amândoi din Moara,  i-au furat 3 panouri de cofraj tip ”Doka”

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit că  reclamantul are în proprietate o  suprafață de teren situata în satul Sfântu Ilie, str.  Morii, unde  sâmbătă a turnat o temelie pentru o casă, folosind pentru a cofra panouri de lemn tip ”Doka”. În dimineașa zilei de duminică, proprietarul a mers la șantierul din Sfântu Ilie unde a constatat că i-au fost furate trei panouri de dimensiunile 2,5 x 0,5 m și 2 x 0.5 m, acestea fiind demontate de pe temelia proaspăt turnată.

Până la sesizarea organelor de poliție, proprietarul a purtat discuții și s-a întâlnit cu cei doi suspecți pentru a rezolva chestiunea pe cale amiabilă, însă aceștia au susținut că nu ei sunt autorii furtului de panouri. În consecință,  persoana vătămată s-a adresat Poliției.

Prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 300 de lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  furt calificat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *