Dinu Zară, jurnalist, desemnat de USR candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

Printr-un comunicat de presă al organizației județene a Uniunii Salvați România (USR) s-a anunțat că delegații USR Suceava și-au ales candidații pentru Consiliul Județean.

În comunicatul de presă publicat,  USR Suceava a anunțat că și-a desemnat reprezentanții la alegerile pentru Consiliul Județean Suceava.

Potrivit comunicatului, într-un demers electoral intern desfășurat timp de trei zile, 120 de delegați ai  USR din județul Suceava au ales, prin vot secret, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și lista pentru consilierii județeni. Prezența la vot a fost de 100%.

”La competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava au fost înregistrate cinci candidaturi: Ionuț Agape, Vasile Boca, Daniel Nicole Popescu, Adrian Țofei și Dinu Zară. Câștigător a fost desemnat, din primul tur, cu majoritate de voturi, noul nostru coleg Dinu Zară” se arată în comunicat.

În urma votului a fost stabilită și ordinea pe lista pentru Consiliul Județean a celor 31 de candidați care s-au înscris în competiția internă.

”Toţi membrii USR din judeţul Suceava au avut posibilitatea să îşi depună candidatura însoţită de CV şi un program politic.

Alegeri interne pentru desemnarea candidaților pentru funcțiile de primari și consilieri locali au loc în toate filialele locale USR din județul Suceava.

După parcurgerea procedurilor interne, candidații pentru alegerile locale vor fi desemnați împreună cu partenerii din Alianța USR PLUS”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *