Diploma și distincția ”Meritul Sanitar”, primite oficial la Cotroceni de Vasile Râmbu, managerul Spitalului Județean și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur  a fost alături de Vasile Râmbu, managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” în momentul  în care s-a preluat de la Cotroceni diploma și distincția conferită de președintele României, Klaus Iohannis principalei unități spitalicești din județul Suceava. Ne-au fost puse la dispoziție câteva fotografii relevante iar amănunte despre evenimentul  festiv vor fi relatate pe larg de echipa de la Suceava care a însoțit delegația la București.

Reamintim că Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat pe data de 7 aprilie,  Ziua Mondială a Sănătății, decretul de decorare  cu Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de cavaler Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Decorarea unității spitalicești sucevene s-a făcut în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical.

În același cadru, Președintele României a conferit distincții și altor instituții din domeniul medical:

  • Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca.
  • Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, Bacău.
  • Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, Institutului Clinic Fundeni Bucureşti, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Spitalului Municipal Orşova.

Ceremonia de decorare a avut loc azi, 16 aprilie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *