Discul pentru grătare și o damigeană de 50 de litri, subiect de dosar penal între un bărbat și fiul soției decedate, în preajma zilei de 8 martie, la Frasin

Ieri după amiază, un bărbat din orașul  Frasin, a sesizat prin 112 faptul că din anexa apartamentului ce a fost deținut de acesta până în anul 2016, nepotul său L.G., de 36 ani, din aceeași localitate, sustrage mai multe bunuri.

Din verificări a rezultat că în cursul anului 2016, între S.D, proprietarul  și moștenitorii soției sale S.H, printre care și mama nepotului L.G. incriminat, s-a întocmit un act notarial de renunțare la bunuri, prin care primul renunța la apartamentul în cauză, iar moștenitorii renunțau la o casă situată în aceeași localitate .

Pe timpul căsătoriei dintre S.D. și S.R., , cei doi au construit o anexă în curtea blocului, în care aceștia păstrau bunurile comune, iar după decesul femeii divorțate S.R., parte din aceasta a revenit și moștenitorilor, însă până la această dată nu s-au stabilit cotele părți din aceasta.

Ieri, S.D. l-a găsit la această magazie pe nepotul său L. G. care era  împreună cu mama sa (sora decedatei  S.R. ) pe cîând luau din anexă diverse bunuri ce au fost identificate de echipajul de poliție în autoturismul VW Golf, proprietatea lui L.G.. este vorba despre  o damigeană de sticlă de 50 l și un grătar tip disc, despre care aceștia au declarat că au aparținut defunctei, iar S.D. a declarat la rândul său că-i aparțin, bunurile fiind lăsate în custodia lui L.G., până la soluționarea cauzei.

Întrucât pe rolul Judecătoriei Gura Humorului, S.D. a deschis o acțiune de constatare privind stabilirea proprietății respectivei magazii, până la această dată nu s-a stabilit proprietarii acestei anexe și a bunurilor din aceasta.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *