Disputa dintre Nistor Tatar și Bogdan Loghin l-a propulsat pe actualul viceprimar Bogdan Nicolau pe locul doi în preferințele rădăuțenilor. Comunicat PMP

Partidul Mișcarea Populară Suceava a transmis un comunicat de presă care arată că ultimul sondaj realizat în municipiul Rădăuți arată faptul că intențiile de vot ale locuitorilor sunt îndreptate spre schimbare.

Redăm conținutul comunicatului:

”Preferințele rădăuțenilor sunt diferite față de așteptările politicienilor clasici, motiv pentru care există marea posibilitate ca în acest an, surpriza să fie Bogdan Nicolau, candidatul PMP pentru funcția de primar.

Disputa dintre Nistor Tatar, actualul primar și principalul oponent, fostul PSD-ist Bogdan Loghin, actual candidat din partea PNL, care este situat pe locul 3 în acest sondaj, l-a propulsat pe actualul viceprimar Bogdan Nicolau pe locul doi în preferințele rădăuțenilor, fiind la doar câteva procente în spatele lui Nistor Tatar.

Mai sunt doua zile pana la alegeri, iar situația la Rădăuți se poate schimba în aceste zile, feedback-ul rădăuțenilor avantajând-l pe Nicolau”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *