Distracție de noapte în crâșma ”Urban” din fața IPJ, stricată de polițiști. Administratorul localului și participanți petrecere au fost amendați. A primit amendă și reclamantul care nu și-a justificat prezența în zonă

În noaptea de 30 ianuarie a.c., pe la ora 01.04, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către C.H.  cu privire la faptul că restaurantul „Urban” situat vis-a-vis de IPJ Suceava este deschis și nu sunt respectate măsurile de prevenire Covid 19.

În interiorul localului ”Urban” erau prezente aproximativ 10 persoane care serveau băuturi alcoolice și mâncare la mese, acest lucru fiind observat de pe terasă, prin geamul care îl desparte de aceasta, deoarece ușa de acces în local era închisă pe interior și nu s-a permis accesul polițiștilor.

În interior erau prezenți și angajați îmbrăcați în uniforma localului. În fața localului ”Urban” a fost identificat Adrian-Mihai. A., un bărbat sub influența băuturilor alcoolice, care a refuzat să se legitimeze și a avut o atitudine vulgară față de organele de poliție. De asemenea, pe terasa localului au fost identificate două persoane care au declarat că au fost în interiorul restaurantului. S-a luat legătura cu apelantul care a afirmat că și el a fost în local și a făcut consumație, după care a ieșit și a sunat la 112, sesizând că este deschis.

Având în vedere aspectele constatate s-a luat măsura sancționării cu amendă în valoare de 1000 lei a administratorului restaurantului Urban, Dan-Ionuț A., de 37 ani, din comuna Șcheia. A fost sancționat de asemenea cu amendă în valoare de 500 lei apelantul, C.H., deoarece acesta nu a prezentat declarația pe proprie răspundere completată în prealabil și nu a putut să își justifice prezența după ora 23.00 în preajma localului reclamat. A fost sancționat cu amendă în valoare 500 lei și  Adrian-Mihai A. pentru refuz de legitimare și cu 500 lei  la pentru neprezentarea declarație pe proprie răspundere. Au fost sancționate la Legea 55/2020 și alte două persoane identificate pe terasa localului. Toate persoanele au fost evacuate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *