Distracție oprită în șanț la Călinești Enache. Când au venit polițiștii, șoferul băut a rupt-o la fugă, abandonând victimele

Aseară, înainte de ora 23.00, polițiștii Secției Poliției Rurale 5 Dărmănești au identificat în satul Călinești Enache, comuna  Dărmănești, în șanțul de pe marginea DJ209D  dinspre Șerbăuți – Dărmănești, un autoturism marca Audi de culoare neagră, care prezenta mai multe avarii, lângă acesta fiind găsite câteva persoane.

Automobilul era avariat, îi lipseau plăcuțele cu numerele de înmatriculare și avea ambele airbag-uri declanșate, iar pe acestea erau vizibile pete de sânge. În interiorul autoturismului s-a găsit pe podeaua din dreapta față un portofel în interiorul căruia, printre alte bunuri, se afla și cartea de identitate al lui C.M. de 33 ani, din comuna Dărmănești.

În torpedoul autoturismului a fost găsit și certificatul de înmatriculare pentru autoturism.

La 400 de metri, către Dărmănești,  a fost identificat și  titularul actului de identitate găsit în interiorul portofelului din autoturism plecat în fugă de la locul evenimentului rutier. Șoferul fugar avea  rană pe  nas și urme de sânge pe mâneca stângă,  ”două pete de culoare brun-roșcat cu aspect de sânge”.

Bărbatul  a negat orice implicare în producerea evenimentului dar pentru că existau suspiciuni, precum aceea că el estwe individul care  a condus autoturismul în cauză, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior el a fost transportat la UPU Suceava unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vedere stabilirii alcoolemiei.

Fiind interogate bazele de date, s-a constatat faptul că șoferul care i-a abandonat pe prieteni la Călinești – Enache nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *