Distracție scumpă la păcănele pentru un tânăr de 19 ani din Mitocu Dragomirnei. Prins în febra jocului, a rămas fără telefonul de 1500 de lei,

Duminică seară, pe la ora 19.50, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un tânăr de 19 ani, din comuna Mitocul Dragomirnei, cu privire la faptul că în jurul orei 18.00 în timp ce se afla în incinta Iulius Mall  din municipiul Suceava, angrenat în jocuri de păcănele,  a pierdut un telefon marca Huawey .

Polițiștii au stabilit că în data de 28.03.2021, în jurul orei 18.00, persoana tânărul din Mitocu Dragomirnei a ajuns la Iulius Mall Suceava împreună cu amicul său, cam de aceeași vârstă, pentru a se recrea. Ajunși la un bar din incinta Iulius Mall Suceava, cei doi s-au jucat la un aparat electronic de la intrarea localului. Ulterior, s-au deplasat către capătul sălii unde au continuat să se joace la un  alt aparat electronic. După aproximativ 20 de minute, în timp ce se deplasau către barul societății, persoana vătămată a realizat faptul că nu mai are asupra sa telefonul mobil personal, bănuind că i-a căzut din buzunar.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „insușirea bunului găsit”, prejudiciul fiind de 1.500 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *