DN 2H intră în reparații pe tronsonul Rădăuți – Vicovu de Jos. Anunț făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur  a anunțat că în aceste zile,  încă un drum foarte circulat din județul Suceava a intrat în reparații. Este vorba despre  DN 2H, pe tronsonul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos.

”Alături de DN 17A, acest drum va intra într-un program de ranforsare pe tronsoane care se intersectează cu centura municipiului Rădăuți.  Recent a fost finalizată asfaltarea pe DN 2 (E 85) până la intrarea în orașul Siret. Pentru continuarea asfaltării din Siret până în vamă am solicitat rectificare bugetului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)” a spus Gheorghe Flutur care a mai transmis că în județ se mai execută lucrări pe DN 17A, tronsonul de la Sadova spre Moldovița / Vatra Moldoviței, prin Pasul Trei Movile.

”Pe DN 17 lucrările se vor intensifica spre toamnă, când traficul se mai reduce. Este vorba, printre altele, de lucrările la tronsonul Suceava – Gura Humorului. Astfel, se poate spune despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că apreciază și acționează corect la problemele apărute la drumurile naționale din județ”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Un comentariu la „DN 2H intră în reparații pe tronsonul Rădăuți – Vicovu de Jos. Anunț făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *