Mopan Suceava
ActualitateSanatate

Doctorii Turcoman și Blaga nu au vrut să semneze fișele de post propuse de managerul Spitalului Județean, dr. Alexandru Calancea. În schimb au anunțat o conferință de presă, azi după amiază

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a transmis că astăzi, 23 martie 2023, managerul unității sanitare, dr. Alexandru Calancea, a convocat o întrevedere cu medicii Paul Turcoman și Laur Blaga, ”doar cu cei doi colegi – medici cardiologi”, scopul fiind semnarea fișelor de post, cu consecința reluării activității în cadrul compartimentului de specialitate de către angajații unității sanitare, chiar în cursul acestei zile.

Totodată, managerul Alexandru Calancea le-a oferit celor doi doctori răzvrătiți garanția suportului său instituțional, asigurându-i că „conținutul fișelor de post nu este de natură să le aducă nicio atingere asupra drepturilor profesionale, fișa de post prezentată, fiind semnată de manager ca o dovadă a dorinței sale, privind reluare a activității specifice, de către cei doi medici”.

Doar că ”colegii, nu au prezentat disponibilitate de semnare și reluare a activității, la acest moment, sens în care urmează a se respecta prevederile legale, în vigoare. Managerul unități sanitare, asigură pacienții că la data prezentă, compartimentul de cardiologie intervențională, are capacitatea de a răspunde tuturor solicitărilor, cu patologie specifică” a arătat în comunicatul transmis, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

De altfel, pentru astăzi după amiază, la ora 16.00, doctorul Paul Turcoman a anunțat o conferință de presă, care se va desfășura la un restaurant din municipiul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *