Doctorul Alexandru Calancea a câștigat concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean

Doctorul Alexandru Calancea a câștigat concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, obținând nota 9,57. Avocatul rădăuțean Traian Andronachi a obținut nota 8, 49. Ieri, 8 august, cei doi candidați și-au prezentat proiectul de management în fața comisiei de examinare condusă de președintele consiliului de administrație al Spitalului Județean, consilierul județean Ioan Bădeliță. Din comisie au mai făcut parte conferențiarul universitar doctor Andrei Ștefan Neștian, directorul Departamentului de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și managerul Institutului Regional de Gastroenterologie – Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, dr. Mihai Mleșnițe.

Doctorul Alexandru Calancea deține în acest moment funcția de manager al Spitalului Județean, cu titlu interimar, mandatul său fiind reînoit o dată la 6 luni. Câștigând concursul, el va conduce destinele principalei unități spitalicești din județ cel puțin patru ani de acum încolo, timp suficient pentru a pune în aplicare planul de management prezentat.

Avocatul Traian Andronachi, fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți, are o decizie a instanței în favoarea sa, care stabilește că trebuie reistalat în funcție, el acționând în judecată consiliul de administrație al spitalului rădăuțean și Primăria municipiului Rădăuți care, în opinia sa, l-au demis în mod abuziv.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other