Doctorul Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean: ”în cel mai scurt timp Suceava să strălucească și mai tare decât a făcut-o vreodată”. Mesaj de unire în lupta anticovid

Managerul Spitalului Județean de urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Alexandru Calancea a transmis un mesaj de încurajare pentru suceveni, în lupta contra pandemiei covid. Arătând că, de fapt, în unire stă puterea, doctorul Alexandru Calancea dorește ca  ”în cel mai scurt timp Suceava să strălucească și mai tare decât a făcut-o vreodată”.

Prezentăm în cele ce urmează mesajul transmis de managerul Spitalului Județean, dr. Aleandru Calancea:

Suntem atât de puternici pe cât suntem de uniți și atât de slabi, pe cât suntem de dezbinați…

Suceava și-a învățat lecția dură a acestei pandemiei, a renăscut, și-a adunat ultimele forțe, a făcut front comun cu autoritățile, dar cel mai important a beneficiat de înțelegerea, perseverența și spiritul de sacrificiu a întregii populații a județului.

Chiar dacă lupta nu s-a încheiat, doresc să mulțumesc tuturor celor implicați în gestionarea acestei crize, tuturor sucevenilor, asigurându-vă în același timp de implicarea totală a Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, a tuturor cadrelor medicale din județ, astfel încât, în cel mai scurt timp Suceava să strălucească și mai tare decât a făcut-o vreodată.

Manager, dr. Alexandru Calancea

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.