Doctorul Alexandru Rafila se îndoiește că printr-o campanie online, mesajele electorale vor ajunge în mediul rural ori la persoanele în vârstă

Doctorul Alexandru Rafila, candidat al Partidului Social Democrat pentru un fotoliu de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie a făcut la Suceava un apel la populație să  participe la votul pentru Parlament din 6 decembrie, exprimându-și totodată îndoiala că mesajele transmise de candidați și partide prin mediul online vor ajunge peste tot în mediul rural ori la persoanele în vârstă. Pe de altă parte, el crede că nu vor fi probleme din punct de vedere al riscului de infectare cu noul coronavirus în ziua alegerilor, dacă vor fi respectate regulile de protecție:

”Ziua alegerilor nu cred că va fi o problemă, dacă va fi bine organizată și populația este disciplinată, și cred că este foarte important ca toată lumea să participe la vot, iar eu transmit un mesaj de încredere și de siguranță. Dacă vrem să avem soluții, trebuie să fim și în măsură să votăm aceste soluții, nu să așteptăm să voteze alții pentru rezolvarea problemelor noastre.

În ceea ce privește campania electorală,  am văzut discuții despre desfășurarea online a acesteia. Nu știu cine are acces la o platformă electorală exclusiv online.  Persoanele din mediul rural sau cele mai în vârstă nu sunt chiar așa de familiarizate cu acest lucru.

Ar fi bine și corect ca toți oamenii să aibă acces la informații legate de programele politice. O să vedem în timp dacă această campanie electorală va avea efect, fiind destul de redusă din punct de vedere al intensității”, a declarat profesorul Alexandru Rafila.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *